idid-infonäyttö

Infonäytöt - Moottorina uuden ajan viestinnässä

Monipuolinen infonäyttöjärjestelmä tuo näyttöjen viestit esiin visuaalisesti kiinnostavalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Sähköpostin infotulva on valtava ja roskakoriin vahingossa päätyneet viestit arkipäivää. Lisäksi sähköpostin aktiivinen seuraaminen voi olla mahdotonta töissä, jotka tapahtuvat suurimmaksi osaksi muualla kuin tietokoneen ääressä. Ratkaisu löytyy infonäytöistä. – Infonäytöt ovat siellä, missä niiden jakaman tiedon kohteeksi tarkoitetut ihmisetkin ovat. Jotta kohdennetun sisällön tuottaminen infonäytölle olisi mahdollisimman vaivatonta, yritys tarvitsee sitä varten helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmän, sanoo iDiD:n kumppanuuspäällikkö Ari Asukas.

Infonäyttöjen viestin saavutettavuuteen vaikuttavat oikean kohderyhmän lisäksi näytön jakaman tiedon visuaalisuus, sisäistettävyys ja ajankohtaisuus.

Toimiva viestintä lisää avoimuutta, vuorovaikutteisuutta ja luottamusta niin yrityksen sisällä kuin asiakasviestinnässäkin.

– iDiD-infonäyttöjärjestelmä sopii useiden info- ja kosketusnäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen. Sisältöjä voidaan päivittää verkkoselaimella mistä ja milloin tahansa esimerkiksi selaimen sisältävillä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tablet-tietokoneella, iDiD:n toimitusjohtaja Pekka Lähde sanoo.

iDiD on paitsi tuotemerkki, se on myös yhtä kuin kokonaisvaltainen palvelu. Helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmän myötä käyttäjä voi keskittyä siihen, mitä haluaa kulloinkin tiedottaa ja iDiD:n erinomainen asiakastuki auttaa aina, kun eteen tulee järjestelmän käyttöön liittyvä kysymys.

– Lisäksi järjestämme jatkuvasti webinaareja ja koulutuksia, joista voit kysyä lisää omalta DG-kauppiaaltasi, iDiD:n markkinointijohtaja Kimmo Arramies sanoo.

Lue lisää DG Infonäyttö -palvelustamme, joka toteutetaan yhteistyössä iDiD:n kanssa.

 

 

Lue myös nämä

Työntekijät arvostavat nopeaa ja tietoturvallista verkkoa

Lue lisää
Dell etätoimisto laitteet

Valitse oikein, säästä kustannuksia ja kuluta vähemmän

Lue lisää
DG Tietoturva

Nämä ovat suomalaisten yritysten kolme suurinta tietoturvaongelmaa

Lue lisää

F-Securen yritysliiketoiminta on nyt WithSecure

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.