idid-infonäyttö

Infonäytöt - Moottorina uuden ajan viestinnässä

Monipuolinen infonäyttöjärjestelmä tuo näyttöjen viestit esiin visuaalisesti kiinnostavalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Sähköpostin infotulva on valtava ja roskakoriin vahingossa päätyneet viestit arkipäivää. Lisäksi sähköpostin aktiivinen seuraaminen voi olla mahdotonta töissä, jotka tapahtuvat suurimmaksi osaksi muualla kuin tietokoneen ääressä. Ratkaisu löytyy infonäytöistä. – Infonäytöt ovat siellä, missä niiden jakaman tiedon kohteeksi tarkoitetut ihmisetkin ovat. Jotta kohdennetun sisällön tuottaminen infonäytölle olisi mahdollisimman vaivatonta, yritys tarvitsee sitä varten helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmän, sanoo iDiD:n kumppanuuspäällikkö Ari Asukas.

Infonäyttöjen viestin saavutettavuuteen vaikuttavat oikean kohderyhmän lisäksi näytön jakaman tiedon visuaalisuus, sisäistettävyys ja ajankohtaisuus.

Toimiva viestintä lisää avoimuutta, vuorovaikutteisuutta ja luottamusta niin yrityksen sisällä kuin asiakasviestinnässäkin.

– iDiD-infonäyttöjärjestelmä sopii useiden info- ja kosketusnäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen. Sisältöjä voidaan päivittää verkkoselaimella mistä ja milloin tahansa esimerkiksi selaimen sisältävillä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tablet-tietokoneella, iDiD:n toimitusjohtaja Pekka Lähde sanoo.

iDiD on paitsi tuotemerkki, se on myös yhtä kuin kokonaisvaltainen palvelu. Helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmän myötä käyttäjä voi keskittyä siihen, mitä haluaa kulloinkin tiedottaa ja iDiD:n erinomainen asiakastuki auttaa aina, kun eteen tulee järjestelmän käyttöön liittyvä kysymys.

– Lisäksi järjestämme jatkuvasti webinaareja ja koulutuksia, joista voit kysyä lisää omalta DG-kauppiaaltasi, iDiD:n markkinointijohtaja Kimmo Arramies sanoo.

Lue lisää DG Infonäyttö -palvelustamme, joka toteutetaan yhteistyössä iDiD:n kanssa.

 

 

Lue myös nämä

DG-verkkoratkaisut

Kuinka hankkia oma palvelin?

Lue lisää
Microsoft Office 365 varmuuskopiointi

Muistithan varmuuskopioida – entä jos se olisi automaattista?

Lue lisää
Teams-pikaohjeet

Näillä Teams-nikseillä sujuvuutta kokouksiin

Lue lisää
Fujitsu toimisto

Ekologisesti kestävät laitteet auttavat ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.