Avoimet työpaikat

Haemme taloussihteeriä vahvistamaan taloushallintoa ja tukitoimintoja

Kuulumme valtakunnalliseen Data Group ketjuun, jossa on yli 370 ICT-alan osaajaa. Meillä JH Computer Oy:ssä työskentelee 14 henkilöä Sastamalan, Nokian, Huittisten ja Säkylän toimipisteissä. Yrityksemme on perustettu 20 vuotta sitten.

Toimimme IT-alalla ja palvelumme on suunnattu pääasiassa yrityksille. Palveluihimme kuuluvat mm. yrityksien IT-palvelukartoitukset ja palvelupaketit, konesalitoiminta, koneiden ja laitteiden huolto ja myynti. Turvapuolella tarjoamme kattavaa asennus- ja ylläpitopalvelua, mm. kamera- ja kulunvalvontojen osalta. Meillä on tekemisen meininki!

Meillä on tnyt arve taloussihteerille: kirjanpitoasioiden yhdyshenkilöksi, HR-tehtäviin, osto- ja myyntireskontraa hoitamaan, perintäpalvelujen yhdyshenkilöksi ja markkinointiin. Myös satunnaisten tapahtumien järjestely kuuluu tehtäviin. IT-alan tunteminen on eduksi. Työtehtäväsi painottuvat osaamisen mukaan. Työskentely tapahtuu pääosin Sastamalan Putajan toimipisteeltämme.

Käytämme sähköistä toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmää. Tulet työskentelemään yrityksen työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sekä tiimityöskentelystä että itsenäisestä työskenteystä. Yritystoiminnan tuntemisestakaan ei ole haittaa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Osaat käyttää perustoimisto-ohjelmistoja, sisäistät uusia asioita ja olet osa työyhteisöamme. Otat vastuun asioiden sujuvasta etenemisestä.

Olemme joustavia työajan ja etätyön suhteen. Tehtävä on kokoaikainen. Meiltä saat myös työsuhde-etuja. Palkkaus sovitaan osaamisesi mukaan. Työkokemusta on hyvä olla useammalta vuodelta.

Hae työpaikkaa 16.1.2022 mennessä.

Lähetä hakemus sähköpostitse rekry@jhcomputer.fi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jouni Hujo puh 020 1210 701.

Lue myös nämä

Avoimet työpaikat

Haemme taloussihteeriä vahvistamaan taloushallintoa ja tukitoimintoja

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.