F-Securen yritysliiketoiminta on nyt WithSecure

F-Secure jakautui 1.7.2022 kahdeksi yhtiöksi.

Yritysliiketoiminta on nyt WithSecure ja kuluttajaliiketoiminta F-Secure. Myös aiemmin yhtiö oli organisoitunut erillisillä kuluttaja- ja yritysliiketoimintayksiköillä.

Muutos selkiyttää yritys- ja kuluttajatuotteiden eroa asiakkaille ja parantaa tuotekehityksen edellytyksiä molemmissa yhtiöissä paremman fokuksen myötä.

Tämä ei aiheuta asiakkaille toimenpiteitä, tuotteet ja palvelut jatkuvat kuten ennenkin. Kaikki yritystuotteet vaihtoivat tai vaihtavat nimensä WithSecure-brandin alle automaattisesti.

Olemme WithSecure Platinum-kumppani.

WithSecure Platinum-kumppani

 

Uudet hinnat 1.9.2022 alkaen

Muutos ei suoraan vaikuta hinnoitteluun, mutta yleisen kustannustason nousun takia WithSecure nostaa 1.9.2022 alkaen pilvihallintaisten Elements -tuotteiden hintoja 5 % ja on-premise Business Suite -tuotteiden hintoja 15%. Edellisen kerran hinnantarkistus tehtiin 6 vuotta sitten.

Nykyisten tai ennen 1.9.2022 tehtävien kuukausilaskutussopimusten hinnat pysyvät kuitenkin ennallaan vuoden 2022 loppuun saakka.

Nyt on oikea aika varmistaa, että yrityksenne tietoturva on ajan tasalla ja että käytössänne on juuri teille sopivat WithSecure-lisenssit. 

Ota yhteyttä

Mitä eroa on yritystuotteella ja kuluttajatuotteella?

Yritys- ja kuluttajatuotteen periaatteellinen ero syntyy hallinnasta. Yritystuote on keskitetysti hallittava eikä käyttäjällä anneta mahdollisuuksia vaikuttaa tuotteen asetuksiin ja toimintaan. Sen sijaan hallintaa ja valvontaa tehdään keskitetysti, yleensä asiantuntijoiden toimesta. Keskitetyn hallinnan ja valvonnan merkitys yritystietoturvassa on erityisen tärkeä mm. siksi, että käyttäjä itse voi olla merkittävä riski. Kuluttajatuotteissa hallinta on laitekohtaista ja käyttäjä itse toimii myös ylläpitäjänä.

Miten kyberturvaa voidaan parantaa?

Yleisesti lisääntyneiden kyberuhkien takia yritysten on syytä suojautua uhilta entistä paremmin.

Lisääntyneet tietomurrot aiheuttavat myös Suomessa yrityksille merkittäviä tappioita liiketoiminnan keskeytymisenä, mainehaittana ja tietojen menetyksinä. Koska tietomurtoja tehdään automatisoidusti sattumanvaraisiin kohteisiin, yrityksen koko tai toimiala ei merkittävästi vaikuta tietomurron riskiin.

Tämän hetken vahva trendi kyberturvan parantamisessa on ottaa käyttöön EDR (Endpoint Detection & Response), joka mahdollistaa reaaliaikaisen ja kattavan valvonnan yrityksen tietokoneissa ilmenevien poikkeavuuksien varalta. Poikkeavuuksia valvotaan tekoälyn avulla, joka tunnistaa tietomurroille tyypilliset tapahtumasarjat yrityksen kaikissa tietokoneissa ja hälyttää niistä ylläpitäjälle. Hälytyksiin voidaan reagoida nopeasti, jopa automaattisesti ja estää tietomurron eteneminen.

Lue lisää aiheesta:

Nämä ovat suomalaisten yritysten kolme suurinta tietoturvaongelmaa

Tietoturvakartoituksemme selvittää yrityksesi tietoturvan tilanteen

 

 

Lue myös nämä

Hyvää itsenäisyyspäivää! - Kiitos, kun valitset työtä Suomeen

Lue lisää

2023 - Näkemyksiä tulevan vuoden teknologiasta ja työstä

Lue lisää

Tietoturvasetelin haku aukeaa 1.12.2022

Lue lisää

Kuinka varautua poikkeustilanteisiin? - Apua riskienhallintaan

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.