Kameravalvonta

Ehkäise ja ennakoi kiinteistövahinkoja kameravalvonnalla

Kiinnostus kameravalvontapalveluita kohtaan on kasvanut niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden keskuudessa

Palveluiden helpon saatavuuden ja houkuttelevan hintatason ansiosta nykyisin yhä useampi toimisto, tehdashalli ja koti on suojattu asiattomilta vierailijoilta. 

DG Kameravalvonta -palvelu toimii langattomasti ja se hankitaan yleensä kuukausimaksulla, jolloin asiakas vuokraa laitteet ja palvelun tarjoaja vastaa sen toimivuudesta. Murtovalvontalaitteita on eri tyyppisiä ja niiden valinnassa on mahdollisuuksia eri yhdistelmiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Erilaisia vaihtoehtoja murtojen estämiseksi 

Yleisin murtovalvontalaite on rakennuksen sisäpuolelle asennettava liiketunnistin, joka tekee hälytyksen havaitsemansa liikkeen ja lämmön perusteella. Liiketunnistimet yksilöidään huoneen mukaan, jolloin tiedetään heti, missä huoneessa on havaittu liikettä. Ovimagneetti on yksinkertainen laite, jossa oveen asennetaan magneetti ja karmiin vastinkappale. Kun ovi aukeaa ja hälytin on päällä, ne erkanevat toisistaan ja aiheuttavat hälytyksen. Vastaavia magneetteja voidaan käyttää myös avattavissa ikkunoissa.

Ikkunarikkohälytin tunnistaa rikkoutuneesta ikkunasta lähtevän ultraäänen ja antaa sen perusteella hälytyksen. Ensimmäisestä ikkunaan kohdistuvasta iskusta soimaan pärähtävät sireenit yleensä estävät murtoyrityksen etenemisen.

Tilanteen voi jälkikäteen tarkastaa tallenteesta

Hyvin usein päädytään murto- ja videovalvonnan yhdistelmään. Kun murtohälyttimellä saadaan tieto, että joku liikkuu alueella, voidaan tilanne tarkistaa kamerasta. Hälytys voidaan yhdistää vartiointiliikkeelle tai itse määriteltyyn numeroon, kuten yrittäjän omaan puhelimeen. Usein valvontaratkaisuun liitetään myös kiinteistövalvontaa, kuten kosteushälyttimiä, sekä savu- ja palovaroittimia.

Kaikissa tapauksissa on tärkeää, että hälytyksestä saadaan tieto nopeasti. Tällöin voidaan ehkäistä isompia vahinkoja tai mennä heti katsomaan, mitä vahinkoa kiinteistölle on tehty.

Lue lisää DG Kameravalvonta -palvelusta tästä.

Lue myös nämä

Teams - Taustakuvan vaihto

Teamsin Breakout Rooms ja muut hyödylliset ominaisuudet

Lue lisää
Infonäyttö

Infonäytöt tehokkaan viestinnän apuna

Lue lisää
Puhelin tietoturva

Ovatko puhelimet tietoturvallisia?

Lue lisää
DG Porvoo - Lääkärikeskus Fenix

Lääkärikeskus Fenix - Tietojärjestelmien toimivuus on erittäin tärkeää

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.