DG:läisten kesäterveisiä - Mistä asiakkaiden kanssa puhutaan juuri nyt?

Mitä kuuluu DG:läisten kesään ja millaiset asiat kiinnostavat nyt asiakkaita? Tällä kertaa esittelyssä ovat Jarkko Pelto-Arvo Kokkolasta ja Jouko Kuirinlahti Tampereelta.

Kuka olet?

Hei, olen Jarkko Pelto-Arvo ja työskentelen Keski-Pohjanmaan Konttoripisteellä Kokkolassa. Vietän vapaa-aikaani mielelläni perheen kesken ja aikaa kuluu myös harrasteautojen parissa.

DG-laiset Jarkko

Millaisten asioiden kanssa työskentelet?

Työskentelen Konttoripisteen toimitusjohtajana, mutta työpäiviin kuuluu myös myynnin ja IT:n tehtäviä.

Mikä on asiakkaille tärkeää tai puhututtaa juuri nyt?

Tietoturva on edelleen suosittu keskustelun aihe asiakkaiden keskuudessa. Pitkäaikainen luotettava kumppanuus on asiakkaille tärkeää nykypäivänä ja siihen me Konttoripisteellä haluamme panostaa!

Mitä on mielestäsi iso juttu IT:n lähitulevaisuudessa?

Uskon, että IoT-palvelut tulevat kasvamaan jatkossa. Meidän kautta saataviin palveluihin voi käydä tutustumassa osoitteesta: https://nollge.com/

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

--------

Kuka olet?

Olen Jouko Kuirinlahti ja toimin Data Group Tampereen yrittäjänä. Vapaa-ajalla tykkään liikkua paljon. Liikkuminen voi tapahtua monella eri tavoin ja erilaisissa ympäristöissä, mutta luonto on yleensä etusijalla. Seuraan myös paljon urheilua ja vietän paljon aikaa mökillä sekä lasten ja lastenlasten kanssa. Toki vaimoa unohtamatta.

DG-laiset Jouko

Millaisten asioiden kanssa työskentelet?

Pääpaino on myynnillisissä asioissa, mutta tärkeää on pitää narut käsissä siten että kokonaisuus toimii sekä henkilökunnan että asiakkaiden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaille on tärkeätä, että heitä kuunnellaan ja tämän pohjalta autetaan heidän toimissa niin, että heidän toimintansa olisi meidän osalta toimivaa. Tällä hetkellä asiakkaita puhuttaa tietoturva sekä helposti tavoitettava tuki, joka yleensä pystyy etänä ratkaisemaan asiakkaan haasteita.

Mitä on mielestäsi iso juttu IT:n lähitulevaisuudessa?

Varmaan jo nytkin tärkeät asiat kuten tietoturva ja palveluliiketoiminta ovat keskiössä. Itse laitteet ovat nykyään melko toimintavarmoja, mutta näiden ympärille rakennettu eri palveluista koostuva palvelukokonaisuus jatkaa kehittymistään. Erilaiset automatisoinnit laitteiden käytössä lisääntyvät, mutta kyllä itse laitteitakin edelleen tarvitaan oli sitten kyse pc:istä, verkkolaitteista, tulostimista tai muista laitteista.

 

 

Lue myös nämä

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää
Windows 11 ilmestyy

Kannattaako Windows 11 päivitys?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.