DG SataIT avasi toimipisteen Helsinkiin

Laajentuminen pääkaupunkiseudulle on kasvustrategian mukainen seuraavaa askel, ja uusi toimipiste mahdollistaa DG SataIT:n tarjoamien IT-palveluiden ja maksamisen ratkaisujen paremman saatavuuden pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen yritysasiakkaille.

- Olemme jo pitkään toimineet pääkaupunkiseudulla, joten toimipisteen avaaminen on meille luonnollista kehitystä. Hyvälle IT-palvelulle on kysyntää, ja kaltaisellemme, sopivan kokoiselle ja osaavalle palvelukumppanille on tilausta. Haluamme tarjota asiakkaillamme sujuvan, turvallisen ja tehokkaan digitaalisen työympäristön, joka saavutetaan innovatiivisen yhteistyön ja luottamuksen avulla, kiteyttää yrittäjä Jarkko Pippola.

Heikki Turunen palvelee alueen yrityksiä uudessa toimipisteessä

60-vuotiaan perheyrityksen uudessa toimipisteessä asiakkaita palvelee Heikki Turunen, jolla on monipuolinen kokemus IT-ratkaisumyynnistä ja -koulutuksista. Yrityksesi saa asiantuntevaa apua modernien ohjelmistojen, IT-laitteiden ja -palveluiden sekä kassa- ja maksuratkaisujen hankintaan.

DG SataIT:n menestystekijöinä ja vahvuuksina Heikki pitää perheyrityksen pitkää kokemusta alalta: prosessit ovat kunnossa, palveluvalikoima on laaja ja henkilöstöllä on monipuolinen osaaminen. Paikallisena ja kotimaisena IT-kumppanina tuki ja asiakaspalvelu ovat lähellä ja nopeasti saatavilla. Hän nostaa myös esiin ajankohtaisen tekoälyn ja sen käyttöönoton haasteet, kuten tietoturvan varmistamisen. Tekoälyn käyttöönotto kannattaakin aloittaa nykytilan kartoituksella

Työn ulkopuolella Heikki viettää paljon aikaa perheensä parissa ja tunnustautuu mökkihöperöksi. Arkea täyttävät lasten harrastukset, mutta mökki on se paikka, jonne on päästävä aina sopivan tilaisuuden tullen.

Ota yhteyttä Heikkiin, ja kartoitetaan yhdessä yrityksesi toiminnan tehostamista nykyaikaisten ratkaisujen avulla.

Data Group SataIT Helsinki

Valimotie 17–19
00380 Helsinki
P. 044 750 1671,  heikki.turunen@datagroup.fi

 

Lue myös nämä

DG SataIT avasi toimipisteen Helsinkiin

Lue lisää
Microsoft 365 Copilot saatavilla kaikille yrtyksille_DG SataIT

Miten otat Microsoft 365 Copilot -tekoälyapurin turvallisesti käyttöön?

Lue lisää
Data Group SataIT toimitusjohtaja Jarkko Pippola

Haastattelussa yrittäjä Jarkko Pippola: ”Menestys syntyy luottamuksesta ja yhteistyöstä”

Lue lisää
Yoton ja DG SataIt aloittavat yhteistyön

Yonoton ja DG SataIT aloittavat yhteistyön

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.