DG Ring Ring / Televirmi voitti Meitan puhelinlaitteiden kilpailutuksen

DG Ring Ring / Televirmi voitti Meitan puhelinlaitteiden kilpailutuksen

Meidän IT ja talous Oy, tuttavallisesti Meita, järjesti alkuvuodesta puhelinlaitteiden hankinnasta kilpailutuksen. Tavoitteena oli löytää yhteistyökumppani, jonka laitetoimitustavat osuisivat yksiin Meitan toimintamallien kanssa. DG Ring Ring voitti kilpailutuksen ja toimittaa jatkossa Meitan asiakkaille puhelimien lisäksi muut tarvikkeet, kuten suojakuoret, suojalasit ja laturit.

Luotettavuus ja kokonaisvaltaiset palvelut ovat tärkeitä valintakriteereitä kumppanille

Meidän IT ja talouden elinkaaripalvelujen palvelupäällikkö Toni Jauhiainen kertoo Meitan hakeneen itselleen luotettavaa kumppania, jolta se saisi kokonaisvaltaisen palvelun:

- Aiemmin asiakkaidemme tilaukset saattoivat muodostua useista erillisistä toimituksista, koska käyttämämme toimittaja tilasi tuotteita eri tukkureilta. Tällöin asiakkaamme sai tilauksensa erillisinä paketteina ja jopa eri toimituspäivinä. Nyt DG Ring Ring puskuroi laitteet ja oheistarvikkeet omiin toimitiloihinsa, jolloin asiakkaamme tilaamat tuotteet voidaan toimittaa suoraan ja samassa paketissa - yhdellä toimituskerralla! Puskurointi takaa myös sen, että laitesaatavuus on aina mahdollisimman hyvällä mallilla. Asiakkaiden kannalta parannusta entiseen on myös siinä, että he saavat puhelimeensa suojalasin paikoilleen asennettuna.

"Yhteistyö on lähtenyt käyntiin mallikkaasti"

Tonin mukaan tuoreehko yhteistyö on lähtenyt käyntiin mallikkaasti: ongelmilta on vältytty ja Meitan asiakkailta saatu palaute on ollut positiivista. Toni toteaa, että yhteistyöllä on onnistuttu myös kehittämään Meitan ja DG Ring Ringin välistä prosessia ketterämmäksi, kun laitetietojen muodostumista Meitan ylläpitämään laiterekisteriin on saatu automatisoitua. Lisäksi Toni on ollut tyytyväinen DG Ring Ringin aktiiviseen otteeseen maahantuojien suuntaan, mikä on osaltaan auttanut hyvää laitesaatavuutta.

DG Ring Ringin toimitusjohtaja Jorma Hirvonen kiittelee yhteistyön toimivuutta:

-   Rakentamamme rajapinnan ja automaation ansiosta asiakkaiden laitetiedot saadaan siirrettyä Meidän IT ja talouden ylläpitämään rekisteriin ilman viiveitä, ja asiakkaan laitetieto on aina ajan tasalla. Yhteistyö on alkanut todella hyvin ja haluamme edelleen syventää ja kehittää yhteistyötä Meitan kanssa.

 

Meidän IT ja talous Oy on monipuolinen ja luotettu ICT‑, talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen kumppani, jonka omistaja-asiakkaita ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnat, kaupungit, kuntatoimijat ja hyvinvointialueet. Omistaja-asiakkaat ohjaavat yhtiön toimintaa esimerkiksi päätöksenteon kautta. Meita tekee yhteistyötä myös yksityisen sektorin yritysten kanssa ja kilpailuttaa palveluita asiakkaidensa puolesta, hankintalain mukaisesti. 

Lue myös nämä

DG Ring Ring / Televirmi voitti Meitan puhelinlaitteiden kilpailutuksen

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.