Data Group - Avainlippu
15.02.2021 |  Data Group

Data Groupille on myönnetty Avainlippu!

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt koko Suomen alueella toimivalle Data Groupille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Tunnuksen kohteena oleva PalveluPaketti tarjoaa yrityksille toimivan IT-kokonaisuuden, joka on räätälöity yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Data Group Finlandin toimitusjohtaja Timo Vilenius kertoo, että tutkimusten mukaan IT-palveluiden ostaminen tai palveluiden sisältöjen vertaaminen ei ole aina helppoa. Toimivan kokonaisuuden kokoaminen pienistä palasista vaatii osaamista ja aikaa.

- Olemme halunneet kehittää palveluistamme mahdollisimman selkeitä ja ymmärrettäviä, jotka soveltuvat erityisesti suomalaisille yrityksille. Tarjoamme helpon tavan hankkia it-ratkaisuja, jotka tukevat yritysten liiketoiminnan kehittymistä, kertoo Vilenius.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. 

Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

- Asiakkaat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Mentu kertoo.

Lisätietoja

Timo Vilenius, toimitusjohtaja, Data Group Finland, 050 576 6767, timo.vilenius@datagroup.fi
Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Data Group on suomalainen vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva paikallisten ICT-kauppiaiden muodostama ketju, jossa on jäsenliikkeitä 57 kpl ja niissä työskentelee 370 it-alan ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme heidän menestystään tukevia ICT-palveluita ja -laitteita. https://www.datagroup.fi

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 4500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. www.suomalainentyo.fi

 

 

Lue myös nämä

Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Lue lisää

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.