Data Group vahvistuu! - Solinum liittyy DG-ketjuun 1.2.2024 alkaen

Solinum Oy on lappilainen IT-toimisto, jonka mainio porukka palvelee asiakkaitaan 16 IT-asiantuntijan voimin ympäri Suomea. 

Solinumin toimitusjohtaja Janne Mikkola kertoo:

"Solinum Oy on Sodankyläläinen IT alan asiantuntijayritys, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Asiakkaina on kuntia, yrityksiä eri aloilta ympäri Suomen sekä julkishallinnon muita organisaatioita. Tuotamme myös alihankintana IT palveluita Pohjois-Suomessa useille eri kansallisille ja kansainvälisille toimijoille. Erittäin osaava asiantuntijajoukkomme toimii toimipisteissämme Pohjois-Suomen alueella Utsjoella, Ivalossa, Sodankylässä (päätoimipaikka) sekä Rovaniemellä. Tämän lisäksi meillä on etätyöntekijöitä Helsingissä, Tampereella, Joensuussa sekä Kemissä.

Kattavaan tarjontaamme kuuluu IT-tukipalveluiden lisäksi myös palvelimien hallinta ja ylläpito, IT konsultointi, hosting palvelut sekä ohjelmointipalvelut (web ja räätälöidyt asiakassovellukset). Ylläpidämme myös lukuisten asiakkaiden Microsoft 365 ympäristöjä.

Meille tärkeää on paikallinen tuki ja asiakkaiden tunteminen. Data Group ketju ja jäsenliikkeet tuovatkin meille upeasti lisämahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme paikallista tukipalvelua ympäri Suomen mahdollistaen saman myös ketjun muille liikkeille Pohjois-Suomen alueella. Yhteistyössä on voimaa."

Data Groupin toimitusjohtaja Timo Vilenius iloitsee Solinumin mukaan tulosta.

"Solinum tuo mukanaan ison määrän IT-palveluosaamista, joka mahdollistaa asiakkaillemme entistäkin laajemman tarjonnan eri puolilla maata, myös pohjoisimmassa Suomessa."

Tutustu Solinumiin
 

Lue myös nämä

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää
Windows 11 ilmestyy

Kannattaako Windows 11 päivitys?

Lue lisää

Microsoft 365 Copilot toimii nyt suomen kielellä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.