Data Group vahvistuu Pohjanmaalla!

Pohjanmaalla toimivan Data Group Konttoripisteen uusi omistaja on pietarsaarelainen JNT. DG Konttoripisteen asiakkaille kauppa tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua ja laajempaa palveluvalikoimaa.

- Asiakkaillemme on tarjolla enemmän palveluita ja erikoisosaamista JNT:n resurssien myötä, Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti toteaa. Arvomme ovat yhteiset, ja tällä tavalla voidaan taata, että toiminta jatkuu laadukkaana sekä työntekijöiden että asiakkaiden kannalta.

Konttoripiste ja JNT

Konttoripiste jatkaa omistajuusvaihdoksen jälkeenkin itsenäisenä yrityksenä. Kuvassa vasemmalla Tuomo Lahti ja oikealla JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund on Lahden kanssa samoilla linjoilla.

– Omistautunut erittäin ammattitaitoinen henkilökunta on valtava voimavara, ja sitä me arvostamme. Iloitsemme Tuomolta saamastamme luottamuksesta hänen myytyään elämäntyönsä meille, jotta voimme vaalia ja kehittää sitä edelleen, Höglund sanoo.

Data Groupin toiminnan yksi tärkeimmistä kulmakivistä on yhteisen osaamisen ja palveluvalikoiman kasvattaminen, sekä niiden hyödyntäminen asiakkaiden liiketoiminnassa. Kaupan myötä myös muut Data Group -liikkeet hyötyvät vahvistuneen Konttoripisteen tarjonnasta.

-----------

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) tarjoaa internet-, tv-, puhe- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Pyrimme antamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen tuen kanssa. Olemme nykyaikainen ja dynaaminen yritys, jolla on pitkä historia. Yhtiö perustettiin jo vuonna 1887. Liikevaihto on 15 miljoonaa euroa, ja asiakkaat ovat sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Yhtiöllä on 65 työntekijää. Lisätietoja: www.jnt.fi

 

 

Lue myös nämä

Moderneilla työvälineillä tyytyväisempiä ja tuottavampia tekijöitä

Lue lisää

Etätyötä Euroopan Roadtripillä

Lue lisää

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Lue lisää
DG-päivät Peurungassa Fujitsu

Yritykset siirtyvät nyt hybridipilveen

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.