Data Group vahvistuu! - PH Data Oy liittyy DG-ketjuun 1.3.2024 alkaen

PH Datan tietotekniikan asiantuntijat palvelevat yrityksiä Uudenmaan alueella.

Yrittäjä Pekka Porras kertoo:

"PH Data on toiminut pääkaupunkiseudulla vuodesta 2001, ja yrittäjien Pekka Porras sekä Juha Kuukkanen historia ulottuu vieläkin kauemmas, jopa 40 vuoden takaiseen maailmaan. 

Liiketoimintamme keskeinen tekijä on ollut läpi historiamme palvelut eri muodoissa. PH Data tuottaa IT-tukipalveluja kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Tukipalveluiden lisäksi PH Data on usein myynyt ja asentanut myös muut IT laitteet sekä tarvittaessa nykyisin jopa puhelinliittymät. Keskeisimmät tuotemerkkimme ovat suurimmalta osin samat kuin ketjullakin, joten yhteensopivuus on tälläkin puolella kohdallaan.

PH Datalle asiakas on aina tärkein ja haluamme, että niin on myös jatkossa. PH Datan asiakaskuntaan kuuluu yrityksiä ja yhteisöjä, joilla on liiketoimintaa koko Suomessa, joten Data Group ketjuun liittymisen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden saada laadukasta lähitukea koko Suomessa.

Johtuen pitkästä historiastamme osa DG-yrittäjistä on tuttuja jo ennestään eri yhteyksistä, joten koemme liittyneemme tuttuun ympäristöön.

Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä DG-kumppaneidemme kanssa ja toivomme hyvää ja menestyksellistä tulevaisuutta ketjun kanssa."

"PH Datan arvot ja osaaminen sopivat erinomaisesti Data Group -ketjuyhteisön toimintaan, ja pystymme jatkossa tarjoamaan entistä parempaa palvelua erityisesti pääkaupunkiseudulla.", kertoo Data Groupin toimitusjohtaja Timo Vilenius.

Liittymisen myötä Data Group palvelee asiakkaita nyt 60 toimipisteessä ympäri Suomen.

Katso kaikki toimipisteemme tästä

 

 

Lue myös nämä

Milloin oma palvelin on tarpeen? – Kustannukset, tekoälysovellukset ja tietoturva

Lue lisää

Terveisiä DG-päiviltä! - Tekoälyä, tietoturvaa ja mustaamakkaraa

Lue lisää

Data Group vahvistuu! - PH Data Oy liittyy DG-ketjuun 1.3.2024 alkaen

Lue lisää

24/7 infonäyttö yrityksille – Vestel-infonäytöt sopivat monenlaiseen käyttöön

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.