Data Group vahvistuu! - DataSky liittyy DG-ketjuun 1.2.2024 alkaen

DataSkyn tietotekniikan asiantuntijat palvelevat yrityksiä Uudenmaan alueella sekä yrityksen toimitiloissa Järvenpäässä.

"Tiedämme, että asiakkaan luottamus on ansaittava. Se vaatii osaamista, asioiden hallitsemista, lupausten pitämistä, aikatauluissa pysymistä ja jatkuvaa kouluttautumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Luottamuksen ansaitseminen vaatii myös, että ratkaisut toimivat ja pelaavat odotusten mukaan. Lisäksi vastuu tulee kantaa tehdyistä töistä. Meiltä saat aitoa palvelua, niin kuin ennen vanhaan.

Data Groupiin liittyminen mahdollistaa asiakkaillemme koko maan kattavat palvelut ja tuotteet. 375 IT-ammattilaista palvelemassa yli 50 toimipisteessä ympäri Suomea.

Olemme innollamme mukana ja katsotaan yhdessä mitä kaikkea uusi matka tuo tullessaan. DataSky täyttää tänä vuonna kaksikymmentä vuotta, niin nyt hyvä hetki olla osa isompaa. Tässä on hienoa se, että edelleen olemme täysin itsenäinen yritys, mutta kuitenkin osana Data Group -perhettä, yhdessä olemme aina enemmän.”, kertovat DataSkyn yrittäjät Sauli Kauppinen (vasemmalla) ja Juha Wickman (oikealla).

"DataSkyn asenne ja osaaminen sopivat erinomaisesti Data Group -ketjuyhteisön toimintapatapohin, ja DataSky vahvistaa palveluamme entisestään erityisesti pääkaupunkiseudulla.", kertoo Data Groupin toimitusjohtaja Timo Vilenius.

Lue lisää DataSkystä

 

 

Lue myös nämä

Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Lue lisää

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.