Data Group vahvistuu! - DataSky liittyy DG-ketjuun 1.2.2024 alkaen

DataSkyn tietotekniikan asiantuntijat palvelevat yrityksiä Uudenmaan alueella sekä yrityksen toimitiloissa Järvenpäässä.

"Tiedämme, että asiakkaan luottamus on ansaittava. Se vaatii osaamista, asioiden hallitsemista, lupausten pitämistä, aikatauluissa pysymistä ja jatkuvaa kouluttautumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Luottamuksen ansaitseminen vaatii myös, että ratkaisut toimivat ja pelaavat odotusten mukaan. Lisäksi vastuu tulee kantaa tehdyistä töistä. Meiltä saat aitoa palvelua, niin kuin ennen vanhaan.

Data Groupiin liittyminen mahdollistaa asiakkaillemme koko maan kattavat palvelut ja tuotteet. 375 IT-ammattilaista palvelemassa yli 50 toimipisteessä ympäri Suomea.

Olemme innollamme mukana ja katsotaan yhdessä mitä kaikkea uusi matka tuo tullessaan. DataSky täyttää tänä vuonna kaksikymmentä vuotta, niin nyt hyvä hetki olla osa isompaa. Tässä on hienoa se, että edelleen olemme täysin itsenäinen yritys, mutta kuitenkin osana Data Group -perhettä, yhdessä olemme aina enemmän.”, kertovat DataSkyn yrittäjät Sauli Kauppinen (vasemmalla) ja Juha Wickman (oikealla).

"DataSkyn asenne ja osaaminen sopivat erinomaisesti Data Group -ketjuyhteisön toimintapatapohin, ja DataSky vahvistaa palveluamme entisestään erityisesti pääkaupunkiseudulla.", kertoo Data Groupin toimitusjohtaja Timo Vilenius.

Lue lisää DataSkystä

 

 

Lue myös nämä

Microsoft 365 Copilot - Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää

Data Group vahvistuu! - DataSky liittyy DG-ketjuun 1.2.2024 alkaen

Lue lisää

Data Group vahvistuu! - Solinum liittyy DG-ketjuun 1.2.2024 alkaen

Lue lisää
Tietoturva ja tekoäly

Mikä on NIS2? - Uusi tietoturvalaki astuu voimaan tänä vuonna

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.