DG Saimaa ja IT-Saimaa yhdistyvät

Data Group Saimaa ja IT-Saimaa yhdistävät voimansa

Suomen Atk-Maahantuonti Oy (jäljempänä Data Group Saimaa) ja IT-Saimaa Oy ovat sopineet liiketoiminnan kaupasta, jolla IT-Saimaa Oy:n liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Data Group Saimaalle 1.1.2022. Kaupan yhteydessä IT-Saimaa Oy:n tekninen johtaja ja yrittäjä Janne Saarinen aloittaa Data Group Saimaan yrittäjänä yhdessä Marko Korjuksen ja Tuomas Harjusen kanssa. Yhdistyminen ei aiheuta muutoksia palvelutuotantoon eikä henkilökuntaan. Kaikki yhteystiedot säilyvät entisinä. Muutos ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta.

IT-Saimaa Oy on lappeenrantalainen, yrityksessä työskentelevän johdon omistama ICT-tuotteiden ja -palveluiden kokonaistoimittaja. IT-Saimaa Oy on perustettu vuonna 2011,  ja sen liikevaihto tilikaudella 2021 oli 1.0 milj. €. Yritys työllistää kuusi henkilöä, ja kaikki työntekijät siirtyvät Data Group Saimaan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

- IT-Saimaa Oy:n toiminnan kehittyessä tuli väistämättä eteen miettiä miten resurssimme riittävät paremmin vastaamaan asiakkaiden haasteisiin. Liiketoimintakaupan myötä liitymme osaksi valtakunnallisesti toimivaa Data Group -ketjua sekä saamme vahvistettua palvelutasoamme ja resurssejamme aivan uudelle tasolle, niin asiakaspalvelun kuin myyntitoimintojenkin osalta.  Lisäksi haluan lausua eläköitymiseni kynnyksellä kiitokset kollegoille ja asiakkaillemme menneistä vuosista. Nyt on uuden aika!
- Timo Pikkusilta, toimitusjohtaja, IT-Saimaa Oy

Data Group Saimaa on vuonna 1995 perustettu kotimainen, yrittäjävetoinen IT-alan yritys. ICT-tuotteiden ja -palveluiden lisäksi erityisvahvuutemme ovat maksamisen ratkaisut ja maksamiseen liittyvät palvelut. Toimimme Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson talousalueilla. Yrityksen  liikevaihto kasvaa yhdistymisen myötä noin 2.5 milj. €:oon ja henkilökuntaa on 12. Toimitilamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Karhulassa ja Kouvolassa.

- Olemme tehneet yhteistyötä IT-Saimaa Oy:n kanssa jo pitkään, tunnemme toisemme ja jaamme saman arvopohjan. Tällä muutoksella saamme aikaan merkittäviä etuja palveluntarjontaamme ja panostuksia asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Tavoitteemme on myös kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessa investoimalla ja kehittämällä voimakkaasti tuotteitamme. Olemme varmoja, että yhdessä tarjoamme asiakkaillemme entistä parempia asiakaskokemuksia ja toivotammekin Jannen tiimeineen lämpimästi tervetulleiksi, sanovat yrittäjät Tuomas Harjunen ja Marko Korjus Data Group Saimaalta.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta antavat:

Marko Korjus
Data Group Saimaa
Yrittäjä
0400 740 886
marko.korjus@datagroup.fi

Tuomas Harjunen
Data Group Saimaa
Yrittäjä
0400 644 741
tuomas.harjunen@datagroup.fi

Janne Saarinen
IT-Saimaa Oy
Yrittäjä
040 772 2596
janne.saarinen@it-saimaa.fi

DG Saimaa ja IT-Saimaa logot

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös nämä

Oljamikoti valitsi helpon ja käyttövarman IT-ratkaisun kk-maksulla

Lue lisää

DNA:n yritysliittymät täydentävät palveluitamme

Lue lisää

Tutustu DG Saimaan yrittäjäkolmikkoon

Lue lisää
DG Saimaa ja IT-Saimaa yhdistyvät

Data Group Saimaa ja IT-Saimaa yhdistävät voimansa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.