Data Group on nyt WithSecuren MSP-kumppani

Data Group -ketju on pitkään tuottanut kyberturvapalveluita WithSecuren (aiemmin F-Securen yritystietoturva) teknologioilla. 

WithSecure MSP-kumppanuus edellyttää WithSecuren teknologian sertifioitua ja käytännössä osoitettua osaamista ja sen jatkuvaa kehittämistä sekä vahvistaa konkreettisesti kumppanin ja WithSecuren yhteistyötä. 

WithSecuren kyberasiantuntijat ovat jatkuvassa valmiudessa tukemaan DG-liikkeiden asiantuntijoita vaativien tietomurtoepäilyjen selvittelyssä. Tämä parantaa asiakkaiden kyberturvallisuutta entisestään; nopeuttaa ongelmiin puuttumista ja pienentää näin lisääntyneiden tietomurtojen aiheuttamia riskejä.

Data Group hyödyntää WithSecuren palkittua teknologiaa laajasti palveluissaan - haavoittuvuuksien hallinnassa, päätelaitteiden ja Microsoft 365 -pilven suojaamisessa sekä tietomurtojen valvonnassa ja niihin reagoimisessa.

DG Kyberturva – Kokonaisvaltaiset tietoturvaratkaisut yrityksille

Yhteistyössä WithSecuren kanssa toteutettavassa DG Kyberturva -palvelussamme kaikki lähtee liikkeelle tietoturvakartoituksesta, jossa selvitämme millaisessa tilanteessa yrityksesi tietoturva on tällä hetkellä.

Kartoituksen pohjalta laadimme raportin yrityksesi tietoturvan nykytilanteesta, sekä ehdotukset toimenpiteistä ja ratkaisuista, joiden avulla tietoturva saadaan halutulle tasolle. 

DG Kyberturva -palvelu on tekoälyä ja ihmisten osaamista hyödyntävä palvelu, joka sisältää kaikki työkalut kokonaisvaltaisen kyberturvallisuuden varmistamiseen.

Lue lisää DG Kyberturva -palvelusta

Ota yhteyttä ja pyydä esittely

 

 

Lue myös nämä

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää
Windows 11 ilmestyy

Kannattaako Windows 11 päivitys?

Lue lisää

Microsoft 365 Copilot toimii nyt suomen kielellä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.