Asiakaspalveluvastaavan paikka avoinna

Haluaisitko osaksi tiimiämme? Etsimme nyt asiakaspalveluvastaavaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat erityisesti asiakaspalvelusta ja sen laadusta sekä kehittämisestä. Toimit esihenkilönä help desk -tiimille, jolle jaat ja määrittelet tulevat tiketit sekä toimit ensikontaktina reklamaatiotapauksissa.

Pääset osana työtäsi myös kehittämään ja päivittämään erilaisia sisäisiä prosesseja ja prosessikuvauksia, vastaat sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta, pääset järjestämään niin henkilöstön kuin yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia tapahtumia sekä koordinoimaan ja aikatauluttamaan asennuskeikkoja asiakaskohteisiin.

Työnkuva on siis hyvin monipuolinen ja tehtävä on uusi, joten vastuita ja tehtäviä voidaan myös muokata oman osaamisesi ja halusi mukaan.

Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin ja työaika on noin klo 8–16 (työajassa jouston varaa). Työskentelypaikkoina toimivat pääasiallisesti Sastamalan ja Nokian toimipisteemme ja työtä on mahdollista tehdä myös hybridimallilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana.

Mitä me odotamme sinulta:
- itseohjautuvaa, positiivista, asiakaspalveluhenkistä ja päättäväistä asennetta
- vastuunotto- ja päätöksentekokykyä
- kokemusta tietokoneiden ja ohjelmistojen parista sekä hyviä IT-taitoja
- kokemusta asiakaspalvelusta, myynnin tukiprosesseista tai jälkimarkkinoinnista
- esihenkilökokemusta
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Kokemustasi voit olla kartuttanut esimerkiksi IT-alan asiakaspalvelu- tai esihenkilötehtävissä, assistentin tehtävissä tai muissa vastaavissa. Tärkeintä on asenteesi ja kykysi toimia myös paineen alla.

Tarjoamme sinulle tukea, ohjausta sekä paikan kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa pyritään niin erinomaiseen asiakas- kuin työntekijätyytyväisyyteenkin. Pitkät työsuhteet ovat meillä ennemmin sääntö kuin poikkeus. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja henkilöstöetumme ovat hyvät. Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan - palkkatoive huomioidaan.

Mikäli tämä työ kuulostaa omaltasi, älä aikaile, vaan lähetä hakemus pikimmiten Täyttö Oy:n sivujen kautta tai soita suoraan Sampsa Leivolle: https://rekry.taytto.fi/jobs/4687041-asiakaspalveluvastaava-jh-computer-oy-lle

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi

Lue myös nämä

Asiakaspalveluvastaavan paikka avoinna

Lue lisää
Hyvää juhannusta

Hyvää juhannusta! Palvelemme to 20.6. klo 14 asti

Lue lisää
Aukioloaikatiedote, kesä 2024

Poikkeuksia aukioloajoissamme sekä muutoksia Huittisten ja Säkylän toimipisteiden aukioloihin

Lue lisää
Helatorstaina 9.5.2024 toimipisteemme ovat suljettuina

Helatorstaina 9.5.2024 toimipisteemme ovat suljettuina

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.