Visma Matka- ja kululaskut

Visma.net Expense
Matkalaskut ja kuitit ilman turhaa päänvaivaa

Piinaako kuittiapina selässä? Visma.net Expensellä vältät kuittivuoret ja tekemättömät matkalaskut. Nykyaikaisella matka- ja kululaskuohjelmalla säästät työaikaa ja minimoit virheiden mahdollisuudet.

Haluatko kokeilla Expenseä maksutta?

Pistä meille viestiä!

vismanet

Mutkatonta matka- ja kululaskujen käsittelyä

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa, sujuvaa ja turvallista. Selainpohjaisella Visma.net Expensellä kirjaat matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa ollessasi internet-yhteyden päässä: eri laitteilla – matkalla, kotona tai töissä. Käsittelyprosessi laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen, kirjanpitoon ja viranomaisraportointiin hoituu sujuvasti ja ajantasaisesti.

expense

Kirjaa kulut missä ja milloin sinulle sopii

Matkalaskujen kirjaus unohtuu, ja kuitit hukkuvat lompakosta? Mennyttä elämää! Tarvitset vain nettiyhteyden, ja olet valmis kirjaamaan matkalaskut ja kulut kuitteineen ohjelmaan välittömästi.

Helppo ja nopea hyväksyntä

Matka- ja kululaskujen tarkastus käy nopeasti selaimella tai mobiilisovelluksella (Visma Manager). Saat ilmoituksen laskusta, ja ohjelmassa hyväksyt tai hylkäät sen yhdellä klikkauksella.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Visma.net Expensen hinnoittelu perustuu käyttäjien määrään. Tällöin olet aina selvillä ohjelmiston käyttömaksuista ja kustannukset eivät pääse yllättämään.

Nopea käyttöönotto

Käyttöönotossa tarkistetaan yrityskohtaiset määritykset ja perustiedot, jonka jälkeen ohjelmisto on käyttövalmis. Visma.net Expensen käyttöönotto hoituu nopeimmillaan muutamissa tunneissa!

Kätevä käyttää

Selkeä käyttöliittymä ja automaattilaskennat helpottavat laskujen syöttöä. Hyväksynnän jälkeen tapahtumat ovat siirrettävissä maksatukseen. Voit seurata reaaliaikaisesti omien laskujen käsittelyn etenemistä.

Katso kuittien käsittely ja kululaskujen syöttö Visma.net Expense matka- ja kululaskuohjelmalla selaimessa.

Videolta näet miten helppoa on skannata ja lähettää kululaskut hyväksyttäväksi matkapuhelimella.

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.