Visma Työmaaratkaisut

Visma Movenium - Johda työmaata tehokkaasti

Visma Moveniumin kanssa sinulla on homma hanskassa. Tarjoamme helppokäyttöiset digitaaliset työkalut työmaan johtamiseen, raportointiin sekä hallinnointiin – kaikkeen siihen, mikä on sinulle työssäsi aidosti tärkeää. Sinulle jää enemmän aikaa oleelliseen eli rakentamiseen.

Kokeile maksutta

movenium

Visma Movenium

Rakennusalan suosituin työmaajärjestelmä ja työajanseuranta

movenium

Vähennä paperityötä

Rakennusalan erityistarpeisiin suunniteltu pilvipalvelu vähentää hallintoa ja tehostaa toimintaasi, kun tietoja ei tarvitse kirjata ensin paperille ja sitten sovellukseen.

Automatisoi rutiinit

Lähetä työntekijä- ja urakkaraportit verottajalle automaattisesti suoraan sovelluksesta. Sinun ei tarvitse huolehtia rutiinien hoitamisesta vaan voit keskittyä olennaiseen.

Käytä kaikilla laitteilla

Visma Moveniumia voit käyttää tietokoneen lisäksi myös mobiililaitteilla. Responsiivinen käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja uudet GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Muokkaa sopivaksi

Movenium on muokattavissa tarpeesi mukaan: voit esimerkiksi lisätä omia kenttiä, logon ja käyttäjien kuvat. Käyttäjäkohtaisten näkymien ansiosta näet vain sinulle oleelliset tiedot.

"Moveniumin valmiit rajapinnat Vastuu Groupin palveluihin oli helppo ottaa käyttöön. Vastuu Groupilta suoraan Moveniumiin siirtyvät tiedot ovat merkittävässä osassa työmaaperehdytyksiä eikä jokaista tietoa tarvitse enää erikseen tarkistaa ja kysyä."
Sanna Pimiä, Skanska

Kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Lue lisää hyötyjä blogitekstistämme: Työajanseuranta yksinkertaiseksi ja helpoksi

movenium-2

 

 

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.