Visma Työajanseuranta

Visma Entry - Simppeliä työajanseurantaa

Työaikojen sekä tuntien kirjaamisen tulee olla helppoa ja nopeaa - tällä voit varmistaa, että jokainen tunti ja kulu kirjataan oikein sekä päivittäin.

Olemme Aameksella auttaneet lukuisia asiakkaita laittamaan työajanhallinnan kuntoon!

Kokeile 14 päivää maksutta!

entry
entry

Pikaopas työajanseurantajärjestelmän valintaan

Oikein valittu työajanseurantajärjestelmä helpottaa työaikaan liittyviä tehtäviä, aina yksittäisestä tuntikirjauksesta palkkahallintoon asti. Erilaisia järjestelmiä on kuitenkin tarjolla valtavalla skaalalla, joten sopivan järjestelmän valinta voi tuntua todella haastavalta.

Vertaile pikaoppaamme avulla eri järjestelmien ominaisuuksia niin, että löydät juuri yrityksesi tarpeisiin soveltuvan järjestelmän!

Lataa Pikaopas Työajanseurantajärjestelmän Valintaan

visma-entry-web

Visma Entryn avulla palkanmaksu- ja laskutusprosessisi tehostuu ja pystyt varmistamaan, että kustannukset kohdistuvat oikein, palkkatiedot ovat ajantasalla ja kaikki tehty työ tulee laskutettua.

Järjestelmän avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi.

ikoni-hyvaksynta

Toimii sujuvasti kaikilla laitteilla

Työaikojen reaaliaikainen kirjaaminen tapahtuu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä missä vain. Järjestelmä toimii mobiililaitteiden lisäksi myös tietokoneella ja NFC-leimauslaiteella. Visma Entry -sovellus on ladattavissa Android ja iPhone laitteille.

ikoni-hyvaksynta

Muokattava ja kaikille toimialoille soveltuva

Monipuolinen Visma Entry työajanhallinta on muokattavissa yrityksesi tarpeisiin ja sopii kaikille toimialoille. Käyttöliittymä toimii suomen-, ruotsin- ja englannin kielellä.

ikoni-hyvaksynta

Työtuntien monipuolinen kohdistaminen ja seuranta

Visma Entryllä työtuntien kohdistaminen voidaan tehdä eri asiakkaille, projekteille tai kustannuspaikoille palkkalajeittain jo kirjausvaiheessa vaivattomasti. Tämä mahdollistaa sujuvan seurannan työvaiheiden kuluista ja kestosta.

ikoni-hyvaksynta

Tehokkaat ja kattavat raportit

Kattava raportointi helpottaa laskutusta sekä työaikojen, ylitöiden ja poissaolojen seurantaa.
Visma Entrystä saat käyttöösi monipuoliset ja reaaliaikaiset raportit sekä voit itse luoda haluamasi raporttipohjia palveluun.

Kaipaatko lisäapua järjestelmän hankintaan? 

Jäikö mieltäsi askarruttamaan, mikä olisi paras järjestelmä juuri omaan yritykseesi? Autamme sopivan järjestelmän etsimisessä mielellämme!

Katsotaan yhdessä teille paras mahdollinen ratkaisu. 

Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.