Visma Toiminnanohjaus

Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät samaan toiminnanohjausjärjestelmään. Säästät aikaa manuaalisesta työstä ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.

Löydetään yhdessä juuri sinun liiketoiminnallesi oikea järjestelmä!

Visma.net Visma Nova

toiminnanohjaus
visma-net-web

Rakenna oma toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Visma.net ERP on pilveen kehitetty moderni toiminnanohjausjärjestelmä, jonka päämoduulit ovat taloushallinto, logistiikka ja työnohjaus. Valitse ja maksa vain toiminnoista, joita tarvitset tässä hetkessä. Laajenna ohjelmiston toimintoja myöhemmin tarpeidesi kasvaessa.

erp

Varaa ilmainen demoaika

Vapauta työaikaa

Anna ohjelmiston hoitaa puolestasi jokapäiväiset toiminnot, joiden suorittaminen ei vaadi erityistä huomiota. Säästät aikaa, kun voit keskittyä vain poikkeamien hallintaan, tietojen manuaalisen syöttämisen ja käsittelyn sijasta.

Vähennä kuluja

Pilviohjelmiston käyttö vähentää IT:n ja liiketoiminnan kuluja, koska voit luopua omien palvelimien, ohjelmistojen sekä lisenssien hankinnasta ja ylläpidosta. Kuukausihinnoittelu tekee yrityksesi IT-kuluista helposti ennustettavat.

Skaalautuva kokonaisuus

Laajenna tai supista käyttäjämäärää tai toimintoja yrityksesi tilanteen mukaan. Maksat vain käytettävästä kokonaisuudesta. Ohjelmisto kasvaa yrityksesi mukana eikä sinun tarvitse vaihtaa ohjelmistoa yrityksesi kasvaessa.

Kartoitetaan yhdessä millainen ERP sinulle sopii

Työskentele joustavasti

Visma.net ERP on pilvipalvelu, joten voit työskennellä selaimella missä vain ja milloin vain. Lisäksi voit käsitellä matka- ja kululaskut, hyväksyä ostolaskut ja tarkastella palkkaerittelyjä mobiilisovelluksilla. Kaikki tieto on käytettävissäsi reaaliajassa.

Tietoturva ja yksityisyys

Yrityksesi liiketoimintakriittisten tietojen sijaitessa pilviohjelmistossa, on tietoturva aina korkeimmalla prioriteetilla. Yksityisyydensuojakäytäntömme ja -ohjeemme perustuvat EU-direktiivin 95/46/EU ja voimassa olevaan yksityisyydensuoja-lainsäädäntöön.

Integroitavuus

Voit laajentaa ohjelmistosi toiminnallisuutta integroimalla ulkopuolisia ohjelmistoja esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan prosesseihin. Voimme ehdottaa kokeneita kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.lisuutta integroimalla ulkopuolisia ohjelmistoja esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan prosesseihin. Voimme ehdottaa kokeneita kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.

visma-nova-web

Tehoa työhön valmiilla kokonaisuudella

Hallitse keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja – Visma Nova on toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle sekä PK-yrityksille.

Johda yrityksesi liiketoimintaa tehokkasti ja virtaviivaista avainprosessit

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille. Hallitset samassa järjestelmässä yrityksesi toimintoja taloushallinnosta palkanlaskentaan, tuotannonohjaukseen, materiaalihallintoon ja raportointiin asti. Visma Novan avulla tehostat prosesseja, parannat toimintojen seurattavuutta sekä liiketoiminnan analysoitavuutta.

Visma Novaa on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Nova on markkinoiden kestosuosikki, jonka kehitys jatkuu aktiivisena.

Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan!

Varaa ilmainen demoaika

nova

Tehokas kokonaisratkaisu

Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmällä integroit liiketoimintasi ydinprosessit yhden järjestelmän alle ja hallitset yrityksesi eri toimintoja saumattomasti. Novan avulla tehostat prosesseja ja toiminnan tuottavuutta!

Helppokäyttöinen järjestelmä

Visma Novan eri toimintojen käyttö on helppoa. Ohjelmiston yhdenmukaisuus ja selkeys nopeuttaa eri toimintojen omaksumista ja käyttöä. Helppokäyttöisyys on yksi Visma Nova -asiakkaidemme eniten arvostamista ominaisuuksista!

Kartoitetaan yhdessä millainen ERP sinulle sopii

Pysy ajan tasalla

Visma Novan avulla informaatio liikkuu yrityksesi sisällä automaattisesti. Tiedot myynnistä laskutukseen ovat samassa paikassa ja tarvittava tieto on reaaliaikaisesti saatavilla. Saat ajantasaiset tiedot resursseista, työtilanteesta ja tilauksista suoraan ohjelmasta.

Vuodenvaihdeopas 

Suosittelemme tutustumaan vuodenvaihdeopas Novaan. Oppaassa on kuvattuna eri Nova-ohjelmien vuodenvaihteeseen liittyvät toiminnot ja prosessit.

Visma vuodenvaihdeopas 2022

Katso Visman koulutuskalenteri tästä

 

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.