Visma Toiminnanohjaus

Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät samaan toiminnanohjausjärjestelmään. Säästät aikaa manuaalisesta työstä ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.

Toiminnanohjausjärjestelmä on koko yrityksen toiminnan ydin. Järjestelmää valitessa ei kannata keskittyä pelkästään siihen mitä sillä voi tehdä, vaan miten sillä työn voi hoitaa. Digitaalinen tiedonkulku, automatisoidut prosessit ja joustava pilviyhteistyö ovat nykypäivän tehokkaan työn edellytyksiä. Vältä liiketoimintatietojen siiloutuminen erillisiin järjestelmiin ja vaadi kokonaisratkaisu, joka yhdistää kaikki yrityksesi tarpeet.

Löydä juuri sinun liiketoiminnallesi oikea järjestelmä. Tutustu lisää alta.

Visma.net Visma Nova

toiminnanohjaus
visma-net-web

Visma.net

Askel moderniin toiminnanohjaukseen

Visma.net ei ole vain täysn uudenlainen ja pilveen kehitetty toiminnanohjausohjelmisto (ERP) - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johdon paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta.

ikoni-tsekki-merkki

Automatisoi toiminnot

Anna ohjelmiston hoitaa puolestasi jokapäiväiset toiminnot, joiden suorittaminen ei vaadi erityistä huomiota. Säästät aikaa, kun voit keskittyä vain poikkeamien hallintaan, tietojen manuaalisen syöttämisen ja käsittelyn sijasta.

ikoni-tsekki-merkki

Vähennä kuluja

Pilviohjelmiston käyttö vähentää IT:n ja liiketoiminnan kuluja, koska voit luopua omien palvelimien, ohjelmistojen sekä lisenssien hankinnasta ja ylläpidosta. Kuukausihinnoittelu tekee yrityksesi IT-kuluista helposti ennustettavat.

ikoni-tsekki-merkki

Skaalautuva kokonaisuus

Laajenna tai supista käyttäjämäärää tai toimintoja yrityksesi tilanteen mukaan. Maksat vain käytettävästä kokonaisuudesta. Ohjelmisto kasvaa yrityksesi mukana eikä sinun tarvitse vaihtaa ohjelmistoa yrityksesi kasvaessa.

ikoni-tsekki-merkki

Joustavuutta mobiililaitteilla

Mobiililaiteella voit työskennellä silloin, kun sinulle sopii. Voit käsitellä matka- ja kulukuitit, hyväksyä laskut, jopa tarkastella palkkaerittelyjä mobiililaitteella. Kaikki tieto on reaaliaikaista ja käytettävissäsi ajasta ja paikasta riippumatta.

ikoni-tsekki-merkki

Tietoturva ja yksityisyys

Yrityksesi liiketoimintakriittisten tietojen sijaitessa pilviohjelmistossa, on tietoturva aina korkeimmalla prioriteetilla. Yksityisyydensuojakäytäntömme ja -ohjeemme perustuvat EU-direktiivin 95/46/EU ja voimassa olevaan yksityisyydensuoja-lainsäädäntöön.

ikoni-tsekki-merkki

Laajenna ja integroidu

Voit laajentaa ohjelmistosi toiminnallisuutta integroimalla ulkopuolisia ohjelmistoja esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan prosesseihin. Voimme ehdottaa kokeneita kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.

visma-nova-web

Visma Nova

Tehoa työhön valmiilla kokonaisuudella

Hallitse keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja – Visma Nova on toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle sekä PK-yrityksille.

Johda yrityksesi liiketoimintaa tehokkasti ja virtaviivaista avainprosessit

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille. Hallitset samassa järjestelmässä yrityksesi toimintoja taloushallinnosta palkanlaskentaan, tuotannonohjaukseen, materiaalihallintoon ja raportointiin asti. Visma Novan avulla tehostat prosesseja, parannat toimintojen seurattavuutta sekä liiketoiminnan analysoitavuutta.

Visma Novaa on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Nova on markkinoiden kestosuosikki, jonka kehitys jatkuu aktiivisena.

Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan!

Tutustu tyytyväisten asiakkaiden kokemuksiin!

nova-etu1.png

Tehokas kokonaisratkaisu

Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmällä integroit liiketoimintasi ydinprosessit yhden järjestelmän alle ja hallitset yrityksesi eri toimintoja saumattomasti. Novan avulla tehostat prosesseja ja toiminnan tuottavuutta!

nova-etu3.png

Helppokäyttöinen järjestelmä

Visma Novan eri toimintojen käyttö on helppoa. Ohjelmiston yhdenmukaisuus ja selkeys nopeuttaa eri toimintojen omaksumista ja käyttöä. Helppokäyttöisyys on yksi Visma Nova -asiakkaidemme eniten arvostamista ominaisuuksista!

nova-etu2.png

Pysy ajan tasalla

Visma Novan avulla informaatio liikkuu yrityksesi sisällä automaattisesti. Tiedot myynnistä laskutukseen ovat samassa paikassa ja tarvittava tieto on reaaliaikaisesti saatavilla. Saat ajantasaiset tiedot resursseista, työtilanteesta ja tilauksista suoraan ohjelmasta.

Haluaisitko kuulla lisää Visma Novasta?
Jätä yhteydenottopyyntösi


Suosittelemme tutustumaan vuodenvaihdeopas Novaan. Oppaassa on kuvattuna eri Nova-ohjelmien vuodenvaihteeseen liittyvät toiminnot ja prosessit.

Visma vuodenvaihdeopas 2021

 

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.